Чертог Лабуд

Чертог Лабуд

5 новембра - 25 новембра

Бог покровитељ: Макош - дрво Бор

У трећем сектору Великог Свароговог Круга налази се чертог лабуда . Овај знак има за покровитеља светлу Богињу Макош- Богородицу која од нити људских судбина тка бесконачно платно . Богиња је заштитница жена , а посебно мајки ! Велико поштовање имала је у нашем народу , да се чак вековима после насилног увођења хришћанства попови боје ове Богиње и пре него се жена исповеди , обавезно је све до 19 ог века следило питање , да није случајно ишла да слави Макош ? Ова светла Богиња не само да је заштитница жена , него је и она која је најзаслужнија за рађање и продужење лозе нашег Рода . Лабуди се по својој природи одликују уравнотеженим карактером ,способни су да мисле објективно , нису нагле нарави и воде умерен и претежно нормалан живот. Људи рођени у овом знаку имају способност да сваку ситуацију виде дубље од других људи и да пре свих схвате тежину и озбиљност исте . Веома су марљиви , али понекад одбијају претерану одговорност , управо јер дубље спознају проблеме.

Понекад се поведу за емоцијама и ставе осећање испред разума што може водити ка опасним грешкама у животу .
Људима у овом знаку необично пријају борове шуме , или етарска уља шишарке бора. Мед који је сатворен од пчела које су имале борову испашу је изузетно користан за лабудове . Осим што се препоручује ношење талисмана са чертогом лабуда , овим људима је изузетно корисно да у кући држе по неку шишарку бора . Заједно са талисманом то им обезбеђује директну везу са Мати Макош која усмерава космичку енергију тако да дођу до свог циља и избегну озбиљне грешке.


Карактеристике жена рођених у овом знаку :

За жене у овом знаку веома је важно да остану у вези са светлом Богињом Макош , и тако сачувају духовну и душевну хармонију до краја живота. Губитком ове везе долази до духовног и емоционалног пада ових особа . Веома лако могу да скрену са пута исправног живота зато је битно да свој талисман увек носе на себи . Неретко се дешава да женске особе у овом знаку показују гордост , завист и среброљубље, зато је веома важна веза са Мати Макош . Остану ли на правом путу жене у овом знаку могу бити веома добар ослонац успешним мужевима.

Карактеристике мушкараца рођених у овом знаку :

Мушки лабудови имају уздржану нарав , мада лако понекад плану и препусте се емоцијама. Ако то што раде има јасан циљ веома су марљиви и радни .Нису склони променама , на пример селидба је равна ужасу за једног лабуда . Воле стабилност и свој мали свет који држе под контролом ако им судбину тка Макош .Млади лабудови су веома ватрени и јавно негодују ако им се прерано дају одговорне функције , невољно их обављају…

Талисман је готово обавезан за ове мушкарце јер им директно отвара канал енергије према Богињи која управља њиховом судбином.

Иди на врх