Чертог Медведа

Чертог Медведа

9 јануара - 1 фебруара

Бог покровитељ: Сварог - дрво Буква


Шести чертог у Свароговом Кругу је медвед . Покровитељ људи рођених у овом знаку је Сварог . Бог небеса, ковач који је исковао овај свет и са Богињом Ладом изродио како Богове тако и људе. Бог вишег узношења који влада и небом и земљом. Свето дрво везано за овај знак је малина и буква . Ови људи би требало да у својој исхрани имају што више шумских бобица , а све што је од дрвета израђено у њиховој околини , требало би да је од букве . Тако би се отворио енергетски канал ових људи и били би незаустављиви.

Словенски талисман чертог медведа обдарен је божанском снагом, која помаже у суочавању са животним невољама и потешкоћама, а такође обећава и срећу у пословним и личним везама.

Моћ Сварога не познаје границе, али поред неуништиве снаге и чврсте воље, заштитник знака медведа обдарио је своје штићенике великим љубавњу у срцу, тако да могу сву своју снагу усмеравати искључиво на добра дела – како би помагали људима. Сварог није само творац универзума, већ је створио оригиналне Богове и инспирисао људе да раде. Људи рођени у знаку који протежира Сварог, обдарени су јединственим способностима. Склони су рационалном коришћењу унутрашње снаге у циљу што ефикаснијег побољшања квалитета живота.

Карактеристике жена рођених у овом знаку :

Жене рођене у знаку медведа, покушавају да учине све што је могуће да њихова породица буде успешна и да не оскудева ни у чему. Оне се труде да побољшају не само себе, већ и свет око себе, улажући максималне напоре за то и не заустављајући се пред животним тешкоћама. Жене су одговорне и пажљиве у свему: приликом избора животног партнера, у радним односима и одгајању деце. То им омогућава да не праве безобзирне поступке, као и да буду увек сигурне у своју исправност.


Карактеристике мушкараца рођених у овом знаку:

Одликује их вољан и агресиван карактер, који им помаже да превазиђу било какве препреке и самоуверено се крећу према планираном циљу. Често се нађу у пословима везаним за спровођење закона, јер не подносе неправду према другим људима.

Међутим, медведи такође могу радити у мирнијем подручју, профитирајући од менталног рада. Они чине првокласне менаџере који могу наћи приступ ка својим подређенима и, ако је потребно, увек помогну мудрим саветима. Талисман чертог медведа помоћи ће вам да у потпуности откријете унутрашњи потенцијал и кренете путем духовног развоја и само-побољшања.

Иди на врх