О аутору сајта

O tvorcu sajta

Роду...

Направио сам овај сајт у жељи да Вас све подсетим на ваше корене, културу ,старо знање и стару веру. Нисам могао да немо посматрам како гасне сећање на наше традиције , језик , писмо и претке.

На жалост моје буђење из наметнутог сна дешава се тек у мојој 38 ој години , па ћу схватити критике на мој рачун , јер и сам сам био изненађен својим сазнањима и осећајем да ме генетика ,архетип и сушатаство тера да улазим све дубље и дубље у ведање старих Словена .

Прво што ме је подстакло на ово је љутња усмерена ка нашем школству . Знао сам све о античкој Грчкој или старом Риму , а о својим прецима и постању ништа. Теорија да смо дошли овде и пали са неба на Хелм –Балкан не пије воду …. А онда робовски однос према Америци , Европи , флоскула како Европа нема алтернативу ме је натерала да се замислим над , не само вековима, већ десетинама векова и несрећи која пати и брише овај НаРод са лица Земље.

Мало по мало докопах се до информација које су било строго чуване од свих нас током векова . Онога часа када смо се одрекли својих знања зарад власти похлепног кнеза или деспота ,сами смо почели да уништавамо себе . Скратили смо свој животни век ,савили се под освајачима и сањамо о слободи која,ако овако наставимо, никада неће доћи .

Схватио сам одакле толика жеља за нашим уништењем. Изучио сам тоне материјала који су у данашње време , вероватно због грешака и аљкавости владара света изашле на видело .

Рећи ћу Вам само ово , мораћете да ми верујете на реч и да пратите своје срце и оно што Вам преци преко генетике поручују . Живот на овој планети за нашу Расу могућ је само ако живимо по кодексу наших светлих Богова , ако користимо чисту технологију и живимо у хармонији са Мајком природом . Садашње стање није одрживо !

Мало промене у погледу на свет Вам неће шкодити , чак шта више мислим да ће Вам помоћи у промени живота на боље .

СЛАВА РОДУ !

Иди на врх